Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Print beurs

Tasco bvba is één van die distributeurs die zeer actief is op het terrein van het digitale printen en afwerken. Ook offset behoort tot het interesse gebied. Op de stand zagen we de HD Imprint desktop printer voor 35 A4’tjes per minuut, waarmee papier grammages tot 350 g/m² kunnen worden beprint. Op het printsysteem kunnen via een speciale invoer ook tot 2000 Amerikaanse enveloppen/uur worden bedrukt. De HD Imprint kan printen op een lengte tot 120cm voor bijvoorbeeld banners en een breedte van 33cm.

Ook Tasco heeft een volautomatische UV-coater in zijn gamma. Fabrikant is Duplo die met deze machine aan digitale prints en offsetdrukwerk een glans-, matte of satijnafwerking bezorgt. Tasco is trouwens verdeler van het uitgebreide programma afwerksystemen van Duplo voor digitaal printwerk en offsetdrukwerk: vergaarmachines, garenloze bindmachines, productiesystemen voor het maken van boekjes, modules voor de productie van geniete boekjes met rechte rug, enz.

Met de Duplo DC-645 kan verzameld geprint drukwerk (bijvoorbeeld postkaarten, geboortekaartjes, ...) op velformaten tot 370x650mm en in gramgewichten tot 350g/m², in één doorgang automatisch worden gesneden en gerild. Met nog een module erachter kan zelfs gevouwen en gestapeld drukwerk afgeleverd worden. In de DC-645 kunnen tot 6 langssneden worden voorgeprogammeerd. Door de modulaire opbouw van dit soort van afwerkingslijnen zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.