Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Print zelf uw etiketten voor snoepgoed, chocolade ...

 

Chocolade

Te verkrijgen in vele verschillende smaken en hoeveelheden. Daarvoor hebben vele chocolatiers nood aan kwalitatieve en mooie labels. Van sommige referenties heb je er veel nodig van andere speciale producties heb je maar nood aan enkele etiketten. Dit kan allemaal met 1 van Tasco's kleuren label printers!

Met tal van referenties en ervaring in de chocolade sector weet Tasco exact welke oplossing aan te bieden voor uw nood.

Print u grote runs van 1 product of wilt u een uniek etiket voor elke klant. Alles kan met een eigen labelprinter.

 

 

 

 

 

 

 

v2

V-Chocolatier

logo 300

Bij V-Chocolatier is het de bedoeling om de labelprinter te gebruiken voor personalisatie van relatiegeschenken (bedrijven, geboorte, trouw, ...) en ook voor labels op de verzendingen van de webshop te kleven dit om hun lekkere producten nog aantrekkelijker te maken. In de toekomst zullen ze ook een reeks smeerpasta's lanceren met verschillende smaken, en voor elke smaak ontwerpen ze een nieuw label.

Met een Primera LX910e benut V-Chocolatier de hoge performantie van deze kleurenlabelprinter in combinatie met alle andere voordelen van dit compacte toestel.

 

Barry Callebaut

barry

Barry Callebaut is toonaangevende fabrikant van hoogwaardige chocolade en cacaoproducten die bekend is over heel de wereld. Tasco en Barry Callebaut ging een samenwerking aan en vonden samen de ideale machine voor hun nood. Het gebruik van onze Astrojet M1C wordt ingezet om een specifiek probleem tegen te gaan. Zo gebruiken ze de Astro M1-C niet om kleurenetiketten, maar om zwart-wit etiketten te printen. Callebaut heeft een Europees distributiecentrum waar bestellingen klaar staan op paletten. deze moeten voorzien worden van label in de verschillende talen voor de vele landen waar de producten naar verzonden gaan worden, ook bv. Russisch, dus vreemde tekens moeten worden weergegeven en goed leesbaar zijn, zelfs wannneer er op heel kleine labels geprint wordt. De printers uit ons gamma zijn gekend voor hun hoge printkwaliteit (fotokwaliteit). Wij verdelen bijvoorbeeld labelprinters die werken via een inkjet systeem waardoor er aan een zeer hoge DPI kan geprint worden.

 

 

 

 

bar1

 

Astro M1C labelprinter

Sneller printen voor hogere volumes
Lage kostprijs per etiket
Uitstekende printkwaliteit

 

Primera LX910e labelprinter

Perfect voor bredere etiketten
Uitstekende printkwaliteit
Grotere rollen mogelijk

 

DTM CX86e tag/label printer

Kleinste toner labelprinter op de markt
Kwalitatieve kleurentags/labels
Personalisatie mogelijk

 
   

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wil u meer weten over onze verschillende toestellen en mogelijkheden, aarzel niet ons te contacteren via +32 9 281 08 50 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..