Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Ontdek onze nieuwste printoplossingen

Koffiebranderijen

Snel, goedkoop en gemakkelijk.
kies zelf uw aantallen zonder verlies

Koffie fabrikanten van alle formaten genieten van de flexibiliteit en het gemak van het gebruik van Tasco's kleurenetikettenprinters
voor de productie van hun hoogwaardige etiketten in kleine oplagen.
Of het nu gaat om het printen van honderden etiketten per dag of slechts een paar voor een dagelijkse productie,
Tasco maakt het eenvoudig. Het opfrissen van je labelontwerp voor een specialiteit of seizoensgebonden smaak is een fluitje van een cent.
Bovendien zijn er geen compromissen op het gebied van kwaliteit.

Zelf de vrijheid te hebben om een kwalitatief etiket te printen heeft vele voordelen.
Zo waardeer je je producten op en creëer je een sterke merkherkenbaarheid.

Vele verpakkingen zijn ideaal voor een label. (zakjes,potten,dozen)

Print uw eigen labels!

 

 

 

 

 

foto1

logo

Taztu

Taztu bezit alle nodige ervaringen voor het groeien, oogsten, verwerken en verhandelen van kwalitatieve koffie. Hun smaken zijn verspreid over de hele wereld.
Taztu had niet alleen nood aan transparante labels die ze met wit wouden bedrukken maar vervolgens wouden ze hun klanten de mogelijkheid geven om aan private labelling te doen. Deze is meestal in kleine hoeveelheden.
De transparante etiketten voor op hun bedrukte kraft zakken vonden ze bij Tasco de ideale oplossing.Tasco heeft verschillende speciality printing oplossingen in hun gamma.
De FX500 is een folie printer die eender welke vorm en tekst kan printen met gebruik van een wit lint.
Voor hun private labeling koos Taztu voor de LX500. Dit is de meest compacte labelprinter uit ons gamma (full color). Hiermee kan geprint worden in foto kwaliteit op labels tot 101,6 mm.

logo

La Brûlerie du cantin

Brûlerie du cantin roostert koffie van zeer hoge kwaliteit en laat haar klanten kennismaken met uitzonderlijke thee en chocolade. De LX910e van Primera was de beste oplossing voor Brûlerie du cantin.  Gemakkelijk gebruik in combinatie met haar betrouwbaarheid zorgt dat de LX910e een machine is waar je op kan rekenen

 

 

 

2

32

logo et texte 1

J'aime thé café

J'aime thé café is een online winkel maar ook een Coffee-Shop gespecialiseerd in de verkoop van Koffie (ter plaatse gebrand), thee, machines en andere accessoires.

Na elke roostering worden de koffies vervolgens verpakt in zakken met een kleine ontgassingsklep voor een betere conservering. Jaime the café wil zoveel mogelijk transparantie over de productie en de herkomst van hun producten. Dit vermelden ze allemaal op hun zelf geprinte labels. (de herkomst, de producent, de variëteit, de hoogte, het proces, de aromatische noten en de datum van het branden) Dit doen ze met hun LX500 printer.

Astro M1C labelprinter

Sneller printen voor hogere volumes
Lage kostprijs per etiket
Uitstekende printkwaliteit

 

Primera LX910e labelprinter

Perfect voor bredere etiketten
Uitstekende printkwaliteit
Grotere rollen mogelijk

 

koffie2

   

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wil u meer weten over onze verschillende toestellen en mogelijkheden, aarzel niet ons te contacteren via +32 9 281 08 50 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..