Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Granen en zaden 

De granen en zaden sector heeft heel vaak nood aan een labelprinting oplossing. Granen en zaden worden verkocht in allerhande kleine of grote zakjes of zelfs kartonnen verpakking,.. Op deze verpakking komt een mooi etiket. Deze moet heel wat informatie bevatten. Niet alleen de soort, afkomst, hoeveelheden,... maar ook een mooie foto van het product is noodzakelijk om de klant correct te informeren.

Labels heb je in alle vormen en formaten.
Onze klanten willen een kwalitatief label om hun product te versterken. Hiervoor hebben wij verschillende printoplossingen.
Naast een ruim aanbod aan labelprinters bied Tasco nog eens veel formaten en vormen aan op blanko rollen. Deze bieden wij aan in veel verschillende materiaalsoorten. Wilt u een opvallend glanzend etiket of toch liever een artisanale matte look ... Tasco kan je verder helpen. 

 

Ecobulbs 't Keerpunt

’t Keerpunt is een hertenkwekerij, bij Ecobulbs verdelen ze bloembollen (particulier, zakelijk en export).

Ecobulbs wil overschakelen naar een leverancier voor biologische verpakkingen en dit in combinatie met één van onze labelprinters. Ze gingen voor onze Primera LX910e om zo hun labels in full color te gaan printen. Ze gebruiken de etikettenprinter voor de  zakjes van hun bloembollen. Onze printoplossing is geschikt voor zowel hun vooretiket als hun achteretiket.

  

Ecobulbs labelprinter granen en zaden 1 Ecobulbs labelprinter granen en zaden

kokopellilogo1

 Kokopelli

De Kokopelli Vereniging in Mas d'Azil in de Ariège strijdt al meer dan 20 jaar voor het recht om groente-, medicinale, graan- en bloemvariëteiten te zaaien - vrij en reproduceerbaar! Afhankelijk van het jaar biedt het tussen 1.500 en 2.000 soorten aan, verdeeld in zakjes.

De Kokopelli Vereniging had behoefte aan directe bedrukking op geperforeerde kraftzakken. Tasco stelde een van zijn hoogwaardige printoplossingen voor, de Astro S1. De S1 heeft vele voordelen die Kokopelli hebben overtuigd. Zo heeft de S1 bijvoorbeeld een hoge afdrukkwaliteit en afdruksnelheid. Het is zeer belangrijk dat de hoogte van de printkop eenvoudig kan worden aangepast , dit betekent dat er op elk moment kan worden gedrukt op kraftzakken.

Met geweldig resultaat!

 

  kokopelli

Primera LX910e labelprinter

Perfect voor bredere etiketten
Uitstekende printkwaliteit
Grotere rollen mogelijk

Astro M1C labelprinter

Sneller printen voor hogere volumes
Lage kostprijs per etiket
Uitstekende printkwaliteit

Astro S1 enveloppen en mailingprinter

Perfect voor zakjes voor granen of zaden
Uitstekende printkwaliteit
Kan materialen tot 1cm dik printen (zakjes, kleine doosjes, ...)

 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wil u meer weten over onze verschillende toestellen en mogelijkheden, aarzel niet ons te contacteren via +32 9 281 08 50 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..