Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Brouwerijen

 
 

Print uw eigen labels

Snel, goedkoop en gemakkelijk.
Kies zelf uw aantallen zonder verlies

Als brouwerij is het vaak interessant om je eigen labels te printen. Met veel verschillende smaken, speciale edities en referenties heeft u soms nood aan veel verschillende labels. 

Zelf de vrijheid hebben om een kwalitatief etiket te printen heeft vele voordelen. Ten eerste bent u altijd correct met de verplichte informatie (ingrediënten) die op een label moeten komen, verder heeft u de mogelijkheid om unieke en opvallende producten te ontwikkelen.
Private labeling voor een speciale productie of een gepersonaliseerde batch om uw klant een uniek bier en gevoel te geven.
Opvallen in de rekken met een ludiek etiket of op restaurants uitpakken met een heel professioneel etiket. Snel en makkelijk etiketeren is ook mogelijk met één van onze applicatoren.

1212046587  1187584907 
1192552097

DeVlier Sector Referentie Brouwerijen

Brouwerij De Vlier

 

Tasco werkt al jaren samen met Brouwerij De Vlier. Gespecialiseerd in unieke (aperitief)bieren in flessen van 75cl. Brouwerij De Vlier geeft een lekker alternatief voor een goede wijn of champagne. Met de groei van hun brouwerij is de nood aan etiketten ook enkel maar toegenomen. Gelukkig kan Tasco meegroeien met alle hoeveelheden. Zo startte Brouwerij De Vlier met onze Primera printer LX900 (Het oude model van de LX910e) en dit in combinatie met onze Semiautomatische Applicator (AP362e) waarmee snel eender welke fles professioneel gelabeld kan worden. Na 3 jaar en het uitbrengen van meerdere recepten is er een upgrade gebeurd naar een Astro M1C. Onze Hoog performante labelprinting oplossing. Zo kan er sneller en meer geproduceerd worden. De kostprijs per afdruk ligt hierbij ook aanzienlijk lager.

Naar de website van Brouwerij De Vlier

bier 10
De Ranke Franc Belge

ranke

Brouwerij de Ranke

De Ranke is als brouwerij enorm trots op de resultaten die zij leveren. Zij en vele andere middelgrote brouwerijen produceren juist de lekkerste, uniekste en prachtigste bieren. Ethisch, ecologisch en duurzaam ondernemen staat bij Brouwerij De Ranke centraal. Ook deze waarden en normen zijn voor Tasco zeer belangrijk. Zo ging De Ranke een partnerschap aan met Tasco voor een Astro M1C labelprinter. Onze hoog performante oplossing. Dit enerzijds voor kleine oplages tot 1000 stuks per keer. Zo kunnen ze flexibel tewerk gaan bijvoorbeeld wanneer de brouwerij de wereld wil laten kennis maken met 1 van hun nieuwe creaties. Doorslaggevend was mogelijk de groeiende hoeveelheid van hun export. Nieuwe landen betekenen nieuwe talen wat dan weer resulteert in veel variaties aan tegenetiket. Tot slot is een labelprinter in huis zeer interessant voor de identificatie van hun dozen. Wanneer Brouwerij De Ranke over gaat tot het terugnemen van hun flesjes om deze dan te hergebruiken kan ons Labelmaterieel met waterafwasbare belijming voor hen in de toekomst ook een meerwaarde bieden.

oosteke brouwers

Oosteke Brouwers

Micro brouwerijen hebben grote voordelen om zelf etiketten te printen. Voornamelijk op vlak van flexibiliteit kunnen zij heel veel nut halen uit een labelprinter van Tasco. Zo produceerde Oosteke Brouwers voor de eindejaarsperiode een limited edition gin waar ze ze slechts 150 flessen van verkochten. Hun Bieren worden in volumes gebrouwen tussen de 6000 tot 1500 flesjes. Gebrouwen en gevuld zonder label. Daarna kan Oosteke Brouwers de naam wijzigen zoals ze zelf willen. Het grootste deel gaat met eigen etiket op de markt. Daarnaast hebben ze nog verschillende andere afnemers met eigen etiket. Leden van een club of vereniging betalen graag bij voor hun eigen bier. Deze labels kunnen zeer snel en zeer makkelijk geprint worden met de Astrojet L1.

 

 

oostekebrouwers

  

Oki Pro 1050
Printen in CMYK + WIT

 

Répiquage mogelijk in kleur
Personalisatie mogelijk (huwelijk, communie, geboorte, ...)
Tonertechnologie (water-en UV bestendig)
Printsnelheid tot 9m/min.
Hoge kwaliteit (1200x1200dpi)
Lage printkosten

 

  

 

 

 

 Primera LX910e labelprinter

Thermal Inkjet Technologie (CMYK)
Dye of pigment inkt cartridge
Printsnelheid tot 6,8m/min.
Hoge kwaliteit (printen van kleine karakters mogelijk)
Continu of die-cut materieaal

 

 

 

Astro M1C labelprinter

Gloednieuwe Inkjet Technologie (CMYKK)
Hoge snelheid (tot 18m/min.)
Prachtige printkwaliteit
Lage afdrukkosten

 

 

 

Primera AP362e etiketteer machine

Kreukloos en strak etiketten aanbrengen op voor-en achterzijde
Ideale oplossing voor ronde producten zoals flessen, blikjes, kruiken en tubes
Tot 1200 producten per uur


Wil u meer weten over onze verschillende toestellen en mogelijkheden, aarzel niet ons te contacteren via +32 9 281 08 50 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..