Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

FX500e Foil Imprinting System

FX500e, folie labelprinterFX500e Folie Print Systeem

Vanaf nu kan u eenvoudig briljante, glanzende accenten toevoegen aan uw labels. Dit gaat snel en eenvoudig met de nieuwe FX500e van Primera.

De FX500e is een optioneel accessoire voor de LX-labelprinters van Primera. Het proces is 100% digitaal, zodat u vrijwel elk ontwerp op voorgedrukte of blanco etiketten kunt printen: lijnen, afbeeldingen, lettertypes, achtergronden, bijna alles is mogelijk.

Niet alleen metaal folies in goud, zilver, blauw en rood zijn beschikbaar voor de FX500e, maar ook diverse spotkleuren en transparante folies kunnen besteld worden. De ‘Clear’ folie laat u etiketten produceren met een hoge weerstand tegen water, chemicaliën, reinigingsproducten, UV en andere.

Maak labels met glanzende metalen accenten!

Het is een feit, glanzende accenten op uw labels worden door iedereen opgemerkt. Daarom is hot stamp folie al jarenlang zo populair.

Hot stamping heeft echter een aantal nadelen. De set-up kosten zijn duur en een mal (plaat) maken neemt veel tijd in beslag. Wanneer de tekening moet worden aangepast kan u dit niet doen zonder extra kosten aan te gaan. Er is meestal ook een minimum aantal van 1000 labels die u moet laten printen om de kosten nog enigszins te drukken.

Primera’s nieuwe FX500e folie lamineersysteem verandert dit allemaal. Nu kunt u eenvoudig briljante, glanzende randen, afbeeldingen, lettertypes, achtergronden, … toevoegen aan uw voorgedrukte of blanco etiketten. U kunt zo veel of zo weinig etiketten tegelijkertijd afdrukken als u eigenlijk nodig heeft.

Een glanzend accent op labels zorgt ervoor dat uw producten in het oog springen, zodat u meer kan verkopen. Het voegt ook een vleugje elegantie en luxe toe, waardoor de waarde van uw producten wordt verhoogd.

Snelle start-up

Vanaf de eerste set up tot de volledige werking is de FX500e makkelijk in gebruik. Alles wat u nodig heeft zit toegevoegd in de doos van het toestel. Elke FX500e wordt verzonden met:

  1. NiceLabel® Free 2017 Primera Edition en BarTender Ultralite label design software
  2. Vier testlinten in kleur om te starten
  3. Externe adapters voor rollen met een grotere diameter
  4. Twee jaar garantie na productregistratie
FX500e
Specificaties
Brochures