Tasco, uw partner in Label Print Solutions!

Toepassingen en sectoren voor kaartprinters

Getrouwheids ID's

Een goed ontworpen getrouwheidskaart is belangrijk bij een lidmaatschap. Het geeft een gevoel van verbondenheid binnen een gemeenschap en het zorgt voor een vertrouwde relatie met de klant.

Verschillende bedrijven, instellingen hebben een aangepaste getrouwheids-oplossing:

Clubs, organisaties, recreaties

Door onze complete en eenvoudig te bedienen oplossing kan u aantrekkelijke ID-kaarten aanmaken. Door de vele voordelen van onze kaartprinters kan u kosteneffectief werken.

Verkoop

Klanten kunnen onmiddellijk genieten van verschillende voordelen zoals promotionele acties, kortingen, … U kunt eenvoudig de status van de klant zien wanneer hij zijn kaart heeft getoond (bv. VIP status). Klanten hebben verschillende gewoontes en voorkeuren, deze gegevens kunnen worden opgeroepen door het toevoegen van een barcode, magneetstrip of een chip op de kaart.

Verhuur

Getrouwheidskaarten worden ook gebruikt door luchtvaartmaatschappijen, video-verhuurders en autoverhuurbedrijven. Dit is om leden gemakkelijk toegang te laten krijgen in een specifiek klanten account, zo kunnen ze eenvoudig in- en uitchecken.

Scholen, colleges, universiteiten

De ID-kaarten zijn eenvoudig voor registratie van studenten, aanwezigheden, maaltijd service, in de bibliotheek, voor het gebruik van de computers, … iedereen kan worden geregistreerd. Het maken van de ID-kaarten kan gebeuren op verschillende locaties.

Bibliotheken

De lidkaarten kunnen direct worden bekeken voor het controleren bij het terugbrengen van de boeken.  De lidkaarten kunnen snel worden aangemaakt zodat nieuwe leden hun lidkaart direct kunnen ontvangen.

Verzekeraars

Getrouwheidskaarten kunnen worden gebruikt voor individuele identificatie en validatie van verzekeringsgegevens. Persoonlijke gegevens kunnen worden afgedrukt of gecodeerd op de ID-kaarten.

Bezoekersbadges

De badges kunnen eenvoudig worden geproduceerd om iemand bv. een beperkte toegang tot een bepaald gedeelte van het terrein te geven. Zo kan ook geïdentificeerd worden of het gaat over een bezoeker, werknemer, … Er kunnen ook kleurcodes worden toegevoegd bij het produceren van de badges. Op die manier kan u eenvoudig en snel nagaan of iemand met een bepaalde kleur op een bepaalde plaats aanwezig is.

Vervoersbewijzen

Deze transit kaarten kunnen worden gebruikt als tariefkaarten voor in de stad, op bussen, treinen, metro’s, voor tolwegen, veerboten en nog zoveel meer.

Foto ID's

Foto id is het meest voorkomende identificatie instrument ter wereld. Het is een eenvoudige oplossing met de foto van de houder erop zodat kan worden nagegaan of het wel degelijk over deze gebruiker gaat. DIS heeft verschillende oplossingen voor het gebruik van foto id’s, een badge zonder foto is meestal niet meer voldoende.

Voor grote ondernemingen, internationale bedrijven, banken, ziekenhuizen, universiteiten, … is een foto zeer belangrijk om meer bescherming te kunnen bieden. De kaarten kunnen dan worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

Ondernemingen

Veilige, duurzame personeelsbadges kunnen eenvoudig gemaakt  worden. Ze kunnen dan worden gebruikt voor identificatie, tijd- en aanwezigheidsregistratie, betalingen, en zelfs voor toegangscontrole.

Ziekenhuizen

Om vertrouwelijke en gevoelige gebieden te beschermen zijn extreem hoge veiligheidseisen nodig. Het beveiligingsniveau kan aanzienlijk worden verhoogd door het gebruik van biometrie. (Biometrie is een verzameling van technieken gebaseerd op het meten en vaststellen van lichaamskenmerken van een individu. Deze lichaamskenmerken zijn uniek en maken het daarom mogelijk  ze te gebruiken voor identificatie.)

Banken, verzekeringsmaatschappijen

Foto id’s helpen bij het behoud van een vertrouwelijke en veilige werkomgeving tegen het misbruik van persoonlijke gegevens, contracten, bankrekeningen, obligaties, …

Internationale bedrijven

Met onze ‘veilge-web’ software en kaarten kunnen alle gegevens veilig worden verspreid over het netwerk naar een andere dienst of faciliteit. Zo kan u over de hele wereld identiek opgemaakte werknemer badges creëren.

Clubs, organisaties, zorginstellingen

Een badge met foto-id is de meest voorkomende en handige manier om klanten met behulp van eigen faciliteiten te controleren op bv. een ledenvoordeel.

Scholen, colleges, universiteiten

Foto ID’s staan toe om in scholen te bepalen tot welke faciliteiten studenten, docenten of medewerkers toegang hebben. Zo zijn er slaapzalen, sportgelegenheden, laboratoria, cafetaria, bibliotheek, …

Hoge veiligheid ID's

Wij geven organisaties van elke omvang de mogelijkheid om een veilige omgeving te bieden voor hun werknemers, bezoekers en klanten. Met onze betrouwbare ‘hoge veiligheids ID’s’ kan u uw onbemande gebieden en installaties laten controleren. Op die manier kan u belangrijke gegevens en documenten beschermen of kan u uw voorraad nauwkeurig beheren.

Afhankelijk van de noden van de klant kunnen wij verschillende identificatiebehoeften toepassen. Wij bieden een extra beveiliging door variabele- en biometrische gegevens. Deze gegevens kunnen in intelligente chips, magnetische strepen of barcodes zitten.

Om kaarten nog meer te beveiligen kan een breed scala van zichtbare en verborgen kenmerken worden opgenomen in de voorbedrukte kaarten. Zo heeft men micro-tekst, guilloche, regenboog afdrukken, UV-inkten, … Om onze gepersonaliseerde kaarten te beschermen tegen sabotage worden ze gelamineerd met unieke laminaten.

Wij beschouwen de wensen van onze klanten als zakelijke uitdaging. Voor elke toepassing bieden wij een ruime keuze aan passende oplossingen.

Luchthavens, luchtvaartmaatschappijen

Vliegtuigbemanning, beveiligingspersoneel, piloten, … maken gebruik van onze ‘veiligheid id’s’ voor het beveiligen van de gebieden waarvoor beperkingen gelden.  Om een veilige reis te waarborgen voor alle passagiers is dit een absolute noodzaak. Criminele of terroristische intenties kunnen een grote invloed hebben op het luchtverkeer en de veiligheid.

Internationale bedrijven, grote ondernemingen

Onze op netwerk gebaseerde oplossingen zorgen voor een veilige workflow. Via een wachtwoord bieden ze bescherming om manipulatie tijdens het produceren van de kaarten tegen te gaan. Met de flexibele personalisatie oplossing, kunt u de productie van ID-kaarten eenvoudig aanpassen aan uw veranderde eisen.

Laboratoria

Onze veiligheid-badges beschermen ook de toegang tot bijzonder vertrouwelijke gebieden die veeleisend zijn qua veiligheid. Denk maar aan chemische bedrijven, kerncentrales, onderzoeksinstituten, ontwikkelingscentra, … Een hoge bescherming kan worden gewaarborgd door het gebruiken van ‘smart cards’ die biometrische gegevens kunnen opnemen.

Gezondheidszorg

Operatiekamers, kraamafdelingen, intensieve zorg, … moeten sowieso worden beschermd. Zorgverzekeraars maken ook gebruik van de gepersonaliseerde technieken van DIS om de regionale en landelijke gezondheidskaarten uit te geven.

Banken, verzekeringsmaatschappijen

De DIS oplossingen staan garant voor een vlotte en veilige workflow voor het personeel en de gegevens. DIS doet er alles aan zodat bepaalde gegevens niet bij de verkeerde personen kunnen terechtkomen. Toonaangevende banken en uitgevers van kredietkaarten maken gebruik van deze technologieën voor de productie van hoge kwaliteits kredietkaarten.

Overheidsinstellingen

De ‘High secure ID’ oplossingen zorgen ervoor dat onbevoegde personen geen toegang kunnen hebben tot bepaalde gebieden of plaatsen. Tegelijkertijd krijgt u de juiste identiteit van uw medewerkers en bezoekers.

Overheid ID's

Overheden en instanties vertrouwen Digital Identification Solutions om alle elementen voor de veiligheid, zoals visuele identiteit, toegangscontrole, toegang tot een bepaalde infrastructuur, te integreren.

Onze oplossingen stellen de federale, staats- en locale overheden in staat om namaak te ontmoedigen. Zo wil men de procedure voor verkeersveiligheid, de bestrijding van identiteitsdiefstal en fraude verbeteren. Ze willen de effectiviteit van hun identificatie programma’s vergemakkelijken.

Wij bieden een bewezen, veilige oplossing voor:

  • Nationale id’s
  • Militaire id’s
  • Rijbewijzen
  • Kaarten voor registratie van een wagen
  • Sociale verzekering en nationale gezondheidszorg
  • Verblijfsvergunningen en ID’s voor allochtonen
  • Kiezer id’s

Onze oplossingen stellen u in staat om veilige referenties te creëren waar en wanneer u ze nodig heeft. Met behulp van beveiligde kaart technologieën en technieken voor productie van een grote hoeveelheid kaarten kunnen deze gepersonaliseerde badges direct worden uitgegeven. Via ons netwerk is een veilige workflow voorzien en kan u manipulatie tijdens de kaartproductie vermijden door middel van wachtwoordbeveiliging.

Door gebruik te maken van onze flexibele personalisatie oplossingen kan u eenvoudig en snel aanpassingen doen aan de geproduceerde kaarten. Zo kan u snel ingaan op nieuwe eisen.

Wij bieden een breed scala aan coderingsoplossingen zoals magneetstrips, geheugenchips, … op basis van verschillende technologieën om zo te voorzien in de privacybehoefte van de klant. Wij bieden veilige en duurzame kaarten aan met een verscheidenheid aan geavanceerde beveiligingsfuncties zoals zichtbare en onzichtbare kaart afdrukken, holografische laminaten, … Persoonlijke gegevens, kleurenfoto’s, handtekeningen, spookbeelden, 2D barcodes en teksten kunnen worden afgedrukt op de ID-kaart. Onzichtbare persoonsgegevens kunnen ook worden geïntegreerd met variabele gegevens van de kaarthouder en worden gecodeerd in een afgedrukte afbeelding op de kaart.

Om de perfecte ID-kaart oplossing voor u te maken bieden wij professionele en op maat gemaakte software aan onder de merknaam IDExpert.

Zo hebben we IDExpert SmartAct, dit is een standaard systeem voor personalisatie en beheer van alle referenties, in het bijzonder voor complexe toepassingen in een omgeving die extra beveiligd is. IDExpert ProAct is een web-gebaseerd ID management systeem dat is ontwikkeld als een aangepast workflow management software voor grootschalige ID-kaart toepassingen en configureerbare interfaces te ontwikkelen.
IDExpert ToolAct heeft alle functies die nodig zijn voor het ontwerp van de kaartjes zoals data vastleggen, afdrukken en coderen van uw eigen unieke badges.

ePassport/Visa

De noodzaak om fraude met documenten te verminderen, om namaak en vervalsing te voorkomen en om de beveiliging van reisdocumenten te verbeteren blijft meer dan ooit. De vraag naar een universele toepassing van veilige, betrouwbare, door machine leesbare reisdocumenten is steeds groter en groter, mede door de groei van het internationale luchtverkeer. Men wil alles sneller laten verlopen voor de passagiers, zonder te moeten inboeten op veiligheid. Dit alles kan door de leesbaarheid te verbeteren voor de machines en een biometrische verbetering van de documenten.

Daarom bieden wij functionele, consistente en schaalbare oplossingen aan die u helpen bij het naleven van de huidige en toekomstige aanbevelingen en normen van de ISO rond de uitgifte en veiligheid van ePassports. Onze oplossingen zorgen ervoor dat de machtige overheden veilige, efficiënte en een vriendelijke service kunnen bieden aan alle burgers.

Om veilige reisdocumenten te maken die leesbaar zijn voor machines bieden wij onze krachtige software IDExpert ProAct aan. Dit is een webgebaseerd ID management systeem met een open architectuur die speciaal werd ontwikkeld om te gebruiken bij applicaties met een workflow management systeem.

IDExpert ProAct biedt configureerbare interfaces die gebruikt kunnen worden om verbinding te maken met meerdere gegevensbronnen of om zwarte lijsten te controleren. Biometrische identificatie en verificatie met behulp van gezichtsherkenning, vingerafdrukken of iris scan kunnen worden geïntegreerd.

Om uw eigen unieke referentie-gebaseerde ID-applicaties te ontwikkelen bieden wij u IDExpert ToolAct aan. Daarin zitten alle gereedschappen en functies die nodig zijn voor het ontwerp, het vastleggen van data, het printen en het coderen.

Het vastleggen van scherpe, heldere afbeeldingen is van essentieel belang, zeker wanneer het gezicht werd opgegeven als belangrijkste biometrische bron. In antwoord op dergelijke eisen hebben wij in EDIsecure en IDExpert een oplossing die de verscheidenheid van de huidige opnames controleert met een module. Met de software gestuurde functionaliteit kan u perfecte beelden vastleggen. De EDIsecure software met de tools voor integrale kwaliteitszorg zullen alleen digitale foto’s accepteren die aan bepaalde normen voldoen.

Onze personalisatiesystemen printen zichtbare persoonsgegevens af door middel van een gekleurde foto, daarin zitten dan ook onzichtbare persoonsgegevens met geheime informatie. Bepaalde referenties kunnen ook worden beveiligd met een uniek, holografisch laminaat of met LetterScreen. Voor ePassports kan biometrische informatie over de eigenaar digitaal worden opgeslagen en elektronisch worden beveiligd in een chip.