Tasco, uw partner in Specialty Printing!

Empack Den Bosch

Op 3 & 4 april 2019 keert Empack terug in Brabanthallen, s-Hertogenbosch, waar tegelijkertijd de vakbeurzen Logistics & Distribution en Automation plaatsvinden. Al 17 edities lang toont Empack met haar doelgroep alle innovaties op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en label & print oplossingen aan de markt. 

Doordat de complete value-chain aan de markt gepresenteerd wordt, komen onderwerpen zoals voedselveiligheid i.c.m. verpakken, codeerkwaliteiten, de digitale transformatie, de opkomst van robotica en het versnellen en flexibiliseren van verpakkingsprocessen uitgebreid aan bod.

Netwerken, nieuwe partnerships, innovaties en het delen van content staan centraal tijdens deze tweedaagse verpakkingsbeurs.

De totale keten in beeld
De Brabanthallen hebben een flinke verbouwing ondergaan. Er is een centraal gelegen binnenterrein gecreëerd die de hallen van Empack, Automation en Logistics & Distribution met elkaar verbindt. Dit zal de doorloop stimuleren zodat bezoekers een update krijgen van de totale keten: van verpakken tot logistiek en de automatisering hiervan.

Wanneer:

Woensdag 3 april 2019
Donderdag 4 april 2019

Waar:

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands

Meer info:

https://www.easyfairs.com/empack-ld-automation-den-bosch-2019/empack-den-bosch-2019/