Tasco, uw partner in Specialty Printing!

Junior Product Marketeer

Ben je leergierig, perfect tweetalig (FR/NL), communicatief en heb je een ruime technische interesse? Lees dan zeker verder, want dan hebben wij de ideale job voor jou. Tasco is gespecialiseerd in industriële printoplossingen en met onze labelprinters maken onze klanten zelf hun eigen etiketten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd maar bestaat uit hoofdzaak in het geven van demonstraties en presales support voor onze verkoopploeg.

Online demonstraties: Je kent onze printoplossingen door-en-door en demonstreert die via live streaming en live video conferentie. Vanuit onze showroom benader je onze prospecten in Benelux en Frankrijk. Jij analyseert de situatie van de klant en in overleg met de verkoper stel je de juiste printer voor. Je kan zelfstandig de demo doen en alle voorbereidingen hiervoor treffen: klaarzetten van de demozaal en printers, opstellen van de camera’s,… Interessant detail: we hebben enkele eerste ervaringen opgedaan met het geven van online demonstraties, maar dit moet nog op punt gezet worden. Enige IT interesse is dus aangewezen want dit wordt van jou verwacht!

Support: op het moment dat je geen demo hebt, help je onze technische dienst bij het geven van support. Het is niet de bedoeling dat je toestellen herstelt, maar door je kennis over onze oplossingen, ben je in staat om in de meeste gevallen de klant telefonisch of via video conferentie te assisteren bij problemen i.v.m. software, parameters etc.

Bijkomende taken: Aangezien jij de productspecialist bent, assisteer je de collega’s van de marketing afdeling met o.a. nieuwe content voor op de website, social marketing (facebook, linkedin,…), aanwezigheid op en opbouw van vakbeurzen,…

Wat bieden we:

  1. Een boeiende en uitdagende vaste job
  2. De kans om jezelf te ontplooien op verschillende vlakken
  3. Een correcte verloning
  4. Een job binnen een KMO  met een familiaal karakter en informele werkomgeving

Wie zoeken we

  1. Je bent uiterst communicatief en perfect 2-talig Frans Nederlands
  2. Je bent leergierig en hebt een ruime interesse in techniek en informatica
  3. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook goed in een team
  4. Je beschikt bij voorkeur over een marketing achtergrond

Interesse: stuur dan snel een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met CV en motivatiebrief waarin je je kandidatuur duidelijk motiveert in het Frans en Nederlands!